Adria Airways bi do ljeta mogla postati insolventna

Bez autora
Apr 02 2012

Vinko Može, nekadašnji predsjednik uprave Adrie Airways, izjavio je da se vodeći u Adrii previše fokusiraju na financijske uspjehe i uzimanje kredita, a premalo na poticanje prodaju. Cestovni su prijevoznici iskoristili „zimski san" Adrie te za mali novac prevoze putnike do zračnih luka van Slovenije. Slovenija, kao najveći vlasnik Adrie, upozorava da trenutne prilike vode u insolventnost i da bi mogla već do ljeta postati insolventna. Uprava Adrie je s ostavkom Boštjančiča prizemljila avione čime je počinila kažnjivo djelo te Može poziva vijeće agencije za zrakoplovstvo na poduzimanje odgovarajućih mjera.

Adria Airways bi do ljeta mogla postati insolventnaVinko Može, nekadašnji predsjednik uprave Adrie Airways, izjavio je da se vodeći u Adrii previše fokusiraju na financijske uspjehe i uzimanje kredita, a premalo na poticanje prodaju.

Cestovni su prijevoznici iskoristili „zimski san" Adrie te za mali novac prevoze putnike do zračnih luka van Slovenije.

Može je naglasio da Slovenija, kao najveći vlasnik Adrie, upozorava da trenutne prilike vode u insolventnost i da bi mogla već do ljeta postati insolventna. Uprava Adrie je s ostavkom Boštjančiča prizemljila avione čime je počinila kažnjivo djelo te Može poziva vijeće agencije za zrakoplovstvo na poduzimanje odgovarajućih mjera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik